Kuuntele lähetystä
Busineksen ääni 89,7 MHz
 Katriina Pilppula
10.10.17 10:43

Katriina Pilppula on Vuoden yrittäjänainen

Suomen Yrittäjänaiset on valinnut Vuoden valtakunnalliseksi yrittäjänaiseksi jyväskyläläisen hotelli- ja ravintola-alan yrittäjä Katriina Pilppulan. Vuoden yrittäjänainen palkittiin lauantaina 7.10. Rovaniemen liittokokouspäivillä.

Hänen yritykseensä Yöpuu Osakeyhtiöön kuuluu neljä itsenäistä brändiä. Näitä ovat boutique-hotelli Yöpuu, fine dining-ravintola Pöllöwaari, hotelli Verso ja Verso Baari.

Pilppula on kehittänyt yritystään menestyksekkäästi innovatiivisella ja periksi antamattomalla otteella. Hän perusti vuonna 2000 Jyväskylän Vaajakoskelle kahvilan. Tämän jälkeen hän on kasvattanut bisnestoimintaansa yrityskaupoilla. Tällä hetkellä yritysryppääseen kuuluu kaksi hotellia ja kaksi ravintolaa, jotka työllistävät noin 50 henkilöä.

”Palkinnon saaminen tuntuu hienolta ja hyvältä. Tämä on tunnustus koko perheelle ja henkilökunnalle, ei vain yksin minulle”, Katriina Pilppula iloitsee.

Yrityksen menestys perustuu eritoten korkeaan laatuun, erinomaiseen palvelutasoon ja asiantuntevaan henkilökuntaan. Lisäksi Pilppula seuraa aktiivisesti alan kansainvälisiä kehitystrendejä ja sopeutuu muutoksiin ketterästi.

”Hotelliala on Suomessa melko ketjuuntunutta, mutta yksityiselle innovatiiviselle toimijalle jää hyvin tilaa pärjätä. Asiakkaita kiinnostaa monipuolinen tarjonta.”

Suomen Yrittäjänaisten palkinnon keskeisenä kriteerinä on ennen muuta kannattavasti ja menestyksellisesti hoidettu yritys. Katriina Pilppula on 28. tunnustuksen saanut yrittäjänainen.

23.10.17 14:33

Hyvät, pahat ja rumat brändit. Niiden puheet ja teot. Supersonin luova johtaja Anssi Järvinen seuraavan BusinessFM Talk Show vieraana – Ilmoittaudu mukaan!

Anssi Järvinen on työskennellyt maamme nimekkäimmissä mainostoimistoissa pian 30 vuotta.  Hänen töitään on palkittu alan kilpailuissa Suomessa ja ulkomailla useita kymmeniä kertoja.

19.10.17 17:18

Yrityskulttuurin muotoilu alkaa ihmisyyden kunnioittamisesta ja luottamuksesta

Yrityksen strategiaa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä on vaikeaa toteuttaa ketterästi, jos työntekijät eivät ole motivoituneita eivätkä toiminnallaan edistä tavoitteiden saavuttamista.

SPONSOROITU
17.10.17 14:07

Urheiluseurojen sisäpiirissä – 16.10.2017

Ohjelmassa haastatellaan tällä kertaa Jokereiden toimitusjohtajaa Jukka Kohosta sekä Philadelphian Flayersin myyntijohtajaa Ilkka Kortesluomaa.

17.10.17 12:06

Uudenlaiset, entistä älykkäämmät työtilaratkaisut esillä IBM Watson Helsinki Summit -tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa 18.10.2017.

Pilottivaiheessa olevia IoT-antureilla varustettuja toimistokuutioita pääsee testaamaan kognitiiviseen liiketoimintaan keskittyvässä IBM Watson Helsinki Summit -tapahtumassa.

5 hours ago
Aikajanakuvat

Poliisin erikoisyksikkö Karhun joukoissa toiminut Harri Gustavsberg ja työpsykologian tohtori Helena Åhman aamun vieraina 8.30 ja 9.30. Erkoisjoukkojen oppeja businekseen!
Vaikuttaako ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 day ago
Urheiluseurojen sisäpiirissä

Jälleen tänään BusinessFM on "Urheiluseurojen sisäpiirissä". Maanantaisin klo 12. Uusinnat tiistaisin 17.30, lauantaisin klo 9 ja sunnuntaisin klo ... See more

Katso ja kuuntele tämän viikon agenda! Tämän viikon vieraslistalla harvinaisen kovia nimiä.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 39 »
NÄYTÄ LISÄÄ ›››NÄYTÄ KAIKKI ›››
12.10.17 10:01

Ennuste: Vuoteen 2035 mennessä noin 30 % kaikista autoista ovat täysin tai osittain itseohjautuvia

Digitaalisesta palvelusta yksi esimerkki on Volvon Concierge-palvelu, joka lähettää auton tankkaukseen automaattisesti tai joka tilaa verkkokaupasta paketin suoraan autoon GPS-tiedon ja ovien automaattisen avaamisen ansiosta.

08.10.17 13:42

Raportti Nordic Business Forumista: Olli Lehtonen – #LIFE IN HEL

Kiinalainen tv-tähti Ryan Zhu muuttaa kuukaudeksi asumaan Helsinki-Vantaan terminaaliin.

25.09.17 10:40

Laulajana menestyminen vaatii bisnestaitoja

Kova kilpailu musiikkibisneksessä vaatii artisteilta yhä enemmän tarkkaa profiloitumista, itsensä tuotteistamista ja hyviä markkinointitaitoja.

PERSPECTIVE

14.08.17 20:22

Bisnesenkeli kannustaa: Saman virheen saa toistaa

Kokenut enkelisijoittaja Riku Asikainen ei muistele mielellään epäonnistumisia. Hän on kuitenkin lupautunut tekemään niin Y-Studiolle.

JOHTAJUUS

19.10.17 18:55

Tero J. Kauppisen radioblogi johtajuudesta. Osa 9: Johtamisen G-tekijä

IMD:n kansainvälisen tutkimuksen mukaan 70 prosenttia johtajien potkuista johtui siitä, ettei strategiaa saatu vietyä käytäntöön.

NÄYTÄ LISÄÄ ›››
NÄYTÄ KAIKKI ›››
 Lilja ja Niina Kainulainen Roni Malisen kanssa BusinessFM:n studiossa
19.10.17 16:39

Roni Malisen aamustudiossa Lilja ja Niina Kainulainen, äiti ja tytär, jotka tuottavat elämyksiä

Vaikka Lilja aloitti kiertuemanagerin uransa vahingossa, hänen tuotantoyhtiönsä on menestynyt vuodesta toiseen. Kuinka hän tekee sen?

13.10.17 12:46

Tehokas tiimin johtaminen aiheena BusinessFM:n aamussa

Miten luot hyvän tiimin? Mitkä asiat korostuvat tiimin johtamisessa? Kuinka rekrytoida uusia tiimin jäseniä? Ja kuinka delegoida sekä antaa palautetta?

07.10.17 12:36

Robotit asiantuntiatyöhön?

Miten tekoäly, keinoäly, koneoppiminen tulevat vaikuttamaan bisnekseen, kuluttajaliiketoimintaan ja -markkinointiin?
Raportti Nordic Business Forumista

26.09.17 12:20

Ihmisyys, tunteet ja empatia digitaalisessa maailmassa

Netissä vellovaa vihamielistä keskustelukulttuuria parantaisi ihmisten ymmärrys siitä, mitä empatia todella on.

22.09.17 10:59

Mistä työuupumuksen tunnistaa?

Uupumus tulee salakavalasti hiipimällä ja sitä ei aina huomaa itsekään.

Juha Kakkuri selvitti, millaisia tuntemuksia ja oireita uupumus voi aiheuttaa ja miten niihin pitäisi suhtautua.

NÄYTÄ LISÄÄ ›››

KUMPPANIMME