Kuuntele lähetystä
Hki 89,7 MHz Tre 106,8 MHz Oulu 90,9 MHz

TARINAMME

BusinessFM 89,7 MHz -oikeudet omistaa SalesHeli Advisors Oy, joka on vuonna 2004 perustettu suomalaisen uusmyynnin kehittämiseen keskittynyt konsulttiyritys.

”Päätimme hakea radiotoimilupaa toteuttaaksemme ison kansallisen missiomme. Teimme radioluvan eteen töitä kuusi kuukautta periaatteella ”kaikki kivet käännetään”.
Uskoimme viimeiseen hetkeen, että hyvä työ, sitkeys ja asenne palkitaan.”

Liikenne- ja Viestintäministeriö valitsi SalesHeli Advisors Oy:n BusinessFM-ehdotuksen parhaaksi 12:sta hakijan joukosta.

Ministeri Anne Berner myönsi uudelle radioasemalle toimiluvan 28.4.2016 ja juonnetut live-lähetykset alkoivat 9.syyskuunta 2016.

 

BUSINESSFM:N KULISSEISSA

 

Reijo Karhulahti

Toimitusjohtaja Reijo Karhulahti, joka on työskennellyt johtotehtävissä mm. Xeroxilla, UPM:llä, Philipsillä, OP Pohjolassa ja Tele2:lla. Reijo on toiminut vuodesta 2004 asti
SalesHeli Advisors Oy;n perustajaosakkaana ja toimitusjohtajana.

Juha Kakkuri

BusinessFM:n ohjelmajohtaja Juha Kakkuri on alalla tunnettu konkari ja toiminut radion parissa jo vuodesta 1983. Hän on toiminut toimittajana, juontajana ja ohjelmajohtajana
usealla radioasemalla mm. Ylen urheilutoimituksessa, Radio Ykkösellä, Radio Suomipopissa, GrooveFM:llä, Radio Sun Classicsilla. Juhan kontolla on useita radioalan menestystarinoita.

 

MISSIO

BusinessFM välittää innostavasti kansantalouden, työ- ja talouselämän tietopääomaa, joka kehittää kansalaisten yhteisöllisyyttä, innostusta yrittelijäisyyteen ja koko Suomen hyvinvointia.

 

VISIO

Koska BusinessFM haluaa olla rohkean ja uteliaan ihmisen radio, on visiomme on olla yhteiskunnallisesti arvostettu kansalaisten työ- ja talouselämän sekä kansantalouden kannalta merkittävänä tietopääoman viestijänä.

 

ARVOT

Yhtiömme tärkeimmät arvot ovat luotettavuus, riippumattomuus, uteliaisuus, rohkeus ja aikaansaavuus.

 

TAHTOTILA 2020 – 2030

Haluamme varmistaa, että BusinessFM:ää on mahdollista kuunnella kaikissa merkittävissä bisnes- ja yliopistokaupungeissa uudella toimilupakaudella 2020-30. Haluamme olla kannattava, Suomen kuunnelluin ja puhutuin yrittäjiä ja päättäjiä palveleva bisnes-to-bisnesradio.

 

 

YHDESSA HUIPULLE!