Kuuntele lähetystä
Bisneksen ääni

TARINAMME

BusinessFM 89,7 MHz -oikeudet omistaa SalesHeli Advisors Oy, joka on vuonna 2004 perustettu suomalaisen uusmyynnin kehittämiseen keskittynyt konsulttiyritys.

”Päätimme hakea radiotoimilupaa toteuttaaksemme ison kansallisen missiomme. Teimme radioluvan eteen töitä kuusi kuukautta periaatteella ”kaikki kivet käännetään”.
Uskoimme viimeiseen hetkeen, että hyvä työ, sitkeys ja asenne palkitaan.”

Liikenne- ja Viestintäministeriö valitsi SalesHeli Advisors Oy:n BusinessFM-ehdotuksen parhaaksi 12:sta hakijan joukosta.

Ministeri Anne Berner myönsi uudelle radioasemalle toimiluvan 28.4.2016 ja juonnetut live-lähetykset alkoivat 9.syyskuunta 2016.

 

BUSINESSFM:N KULISSEISSA

Reijo Karhulahti

Toimitusjohtaja Reijo Karhulahti, joka on työskennellyt johtotehtävissä mm. Xeroxilla, UPM:llä, Philipsillä, OP Pohjolassa ja Tele2:lla. Reijo on toiminut vuodesta 2004 asti
SalesHeli Advisors Oy;n perustajaosakkaana ja toimitusjohtajana.

 

Pekka Hurme

BusinessFM:stä vastaava partner Pekka Hurme on työskennellyt aiemmin Canal Digitalin myyntijohtajana ja Metro Radio Finlandin (Suomi Pop, Groove, MetroFM ja Classic Radio)
toimitusjohtajana. Hän on työskennellyt useassa Euroopan maassa vuosina 2007-2014.

 

Juha Kakkuri

BusinessFM:n ohjelmajohtaja Juha Kakkuri on alalla tunnettu konkari ja toiminut radion parissa jo vuodesta 1983. Hän on toiminut toimittajana, juontajana ja ohjelmajohtajana
usealla radioasemalla mm. Ylen urheilutoimituksessa, Radio Ykkösellä, Radio Suomipopissa, GrooveFM:llä, Radio Sun Classicsilla. Juhan kontolla on useita radioalan menestystarinoita.

 

MISSIOMME

BusinessFM 89,7MHz on perustettu edistämään positiivista businesskulttuuria Suomessa.
Haluamme nostattaa yhteishenkeä ja yhdessä onnistumisen tunnetta. Siksi sloganimme onkin ”Yhdessä huipulle!”.
BusinessFM:n missio on nostaa Suomen myyntiosaaminen maailman huipulle vuoteen 2026 mennessä.

 

 

YHDESSA HUIPULLE!